Képzés megvalósítása az Euro- Expert Team Kft-nél

Az Euro-Expert Team Kereskedelmi, Idegenforgalmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság 4 468 005 Ft összegű vissza nem térítendő támogatást nyert el a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program támogatási rendszeréhez „Munkahelyi képzések támogatása mikor-, kis- és középvállalatok munkavállalói számára” című Felhívásra benyújtott „Munkahelyi képzés megvalósítása az Euro- Expert Team Kft-nél” című, GINOP-6.1.6-17-2018-01171 számú támogatási kérelem keretében.

Kedvezményezett neve, címe: Euro-Expert Team Kereskedelmi, Idegenforgalmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság
4400 Nyíregyháza, Nagyvárad u 22/A.
Projekt címe: Munkahelyi képzés megvalósítása az Euro- Expert Team Kft-nél
A projekt azonosító száma: GINOP-6.1.6-17-2018-01171
Szerződött támogatás összege: 4 468 005 Ft
A támogatás mértéke: 100 %

projekt tartalma:

A projekt megvalósításának fő célja, hogy az alkalmazottak foglalkoztathatóságának, a munkavállalók munkahelyi készségeinek javítása révén növekedjen a vállalkozás versenyképessége, a dolgozók rugalmassága és a munkavállalókat ösztönözze a tudásuk folyamatos fejlesztésére. A saját forrásainkat kiegészítve minden munkavállalónk képzésbe történő bekapcsolódását biztosítjuk, a képzést saját vállalkozásunkba történő befektetésnek tekintjük. A munkavállalókat ösztönözzük a tudásuk folyamatos fejlesztésére.

Megvalósuló képzéseink:

Irodai informatikai alkalmazások 130 órában távoktatással: Képzés óraszáma: 130 óra (melyből kontakt óra 25) Résztvevők száma: 5 fő.

IPAR 4.0 megoldások vállalatirányítási rendszerek alkalmazásához távoktatással képzés: Képzés óraszáma: 30 óra (melyből 5 kontaktóra). Résztvevők száma: 3 fő.

Digitális alapkompetenciák fejlesztése a vállalatirányítási rendszerek részfeladatainak hatékony elvégzéséhez, távoktatással képzés: Képzés óraszáma: 70 óra ((melyből kontakt óra 25). Résztvevők száma: 8 fő.

Lean alapok tréning: Képzés óraszáma: 24 óra. Résztvevők száma: 1 fő. Képzés

A projekt tervezett befejezési dátuma: 2020.02.28

Az oldal az Euro-Expert Team Kft. számára készült.
© 2014 Euro-Expert Team - Minden jog fenntartva.